Da vi lanserte vårt public API, håpet vi det var noen kreative og dyktige sjeler som ville benytte datakilden til å integrere med annet smarthausutstyr de hadde i hjemmet sitt. Blant vår flotte gjeng med brukere, dukket Bjørnar opp. Han har benyttet API'et og integrert Oss-brikken med Homey. Hvor kult er ikke det?😎

Nå kan du laste ned Homey-appen Bjørnar har laget, og få all info samlet på et sted. Appen finner du her👈

Når du integrerer Oss-brikken med Homey får du se live strømforbruk i huset ditt og historisk forbruk⚡️ Du får enkelt tilgang til målerstand, gårsdagens forbruk og dagens forbruk så langt. Du kan styre strømforbruket ditt aktiv ved å for eksempel skru av lading av el-bil hvis det totale forbruket er over en viss grense.

I Homey-appen får dere opp Oss-brikken sammen med andre "tiles" dere har valgt.

Ved å trykke på Oss-brikken får du opp informasjon om effekt, målerstand, spenning, strøm, forbruk i går og forbruk hittil i dag.

Kom i gang med Oss og Homey

For å integrere Oss med Homey må du gjennom tre enkle steg. Du legger inn e-postadressen du er registrert med hos Oss og mottar en påloggingskode som du legger inn i appen. Til slutt legger du inn målernummeret ditt.

En stor applaus til Bjørnar som har gjort en skikkelig god jobb👏 Har du Homey hjemme, last ned appen og legg inn din Oss-brikke😍